Plantaardige kookworkshops


Op zoek naar tips & tricks over plantaardig koken? Meer weten over plantaardig én evenwichtig eten? Ontdek je graag nieuwe smaken?

Verlang je meer van veggie dan rauwkost, pasta pesto, chiapudding met fruit of een boterham met avocado? Dan ben je hier op de juiste plaats!


Leer smakelijke gerechten maken met volkoren granen en peulvruchten, zodat je dierlijke producten niet mist! Ontdek de rijkdom van zeewier en hoe je die groente bereidt! Onderzoek hoe je die lekkere eitjes, koemelk, kaas, room kan vervangen. Op een gezonde manier weliswaar.

Wordt bewust van wat je eet en wat je nodig hebt. Ontdek hoe een voedzame maaltijd, boordevol vitamines, mineralen en eiwitten kan bijdragen tot een energiek leven!


Een kookdemonstratie of workshop draait rond een bepaald thema, maar zijn anders in beleving. Tijdens een kookdemo maak ik verschillende gerechten klaar, waarbij ik uitleg geef over de 'onbekende' producten. Deelnemers kunnen vragen stellen en proeven. Tijdens een workshop gaan de deelnemers zelf aan de kook.


In de toekomst zullen demo's & workshops plaats vinden op de Vlierhof, de woongemeenschap waar ik nu leef. 

Kom als vrijwilliger

in de keuken

Je hebt al eens van een eventwichtige plantaardige maaltijd geproefd en daar wou je meteen meer over weten?


Dan nodig ik je uit een handje in  de keuken te helpen. Hier op de Vlierhof is altijd werk: koken voor onze gasten, verwerken van kruiden, vruchten, groenten vers uit de tuin. 


Meer weten? Vraag info via info@sarahjanekooktveg.be

Kookbeleving

tijdens jouw event

Naast het verzorgen van de catering tijdens jouw retraite of workshop, bied ik ook een kookbeleving aan waarbij we samen onze maaltijd bereiden. Zo kunnen we meer verbinding met onszelf en elkaar maken via voeding. 


Dit hangt wel samen met de mogelijkheden van de locatie. 


Interesse? We bekijken het samen! 

Schenk een kookbeleving!


Een originele formule om de verjaardag van een dierbare te vieren? Een geliefde die graag kookt en zich verdiept in gezonde voeding? 


Dan gaan we samen aan de slag. Samen oogsten of winkelen, bereiden en vieren met een select groepje. Hoe we dit aanpakken hangt van jouw wensen af! 


Geef een seintje bij interesse!