Sarah Jane kookt veg

Wa is da? 

dashi bouillon:
basisbouillon met shiitake en kombu, vaak aangevuld met gember, citroenschijfjes, groenten en afgewerkt met miso. Leer meer over misosoep.

nori:

nori is zeewier dat je zeker kent. het groene blad rond de sushirijst is nori. zeewier is een zeegroente die veel mineralen bevat en dus ons bloed verrijkt. Lees meer over zeewier.

kasha:

kasha is geroosterde boekweit, een glutenvrij graan dat ons lichaam tijdens de koude wintermaanden verwarmt. ook ideaal als je wenst te vermageren.

azuki:

azuki is een kleine, rode peulvrucht die bij het najaar hoort, omdat deze boon ons lichaam versterkt en verwarmt.

mochi:

agestampte zoete rijst. hiermee kan je bechamelsaus smeuïger maken, wafeltjes bakken, in blokjes opbakken en bij misosoep eten.

Lees je ingrediënten die je niet kent? Vraag me uitleg! 

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren